Безплатни обучения и консултации в Стара Загора по предприемачество и собствен бизнес

Имаш страхотна бизнес идея, но не знаеш как да я реализираш? Омръзнало ти е да работиш за някой друг и искаш да започнеш собствен бизнес? Чудиш се как да оформиш своята бизнес идея, така че да е подходяща за финансиране? Вече може да получиш отговор на всички тези въпроси. Екипът на Агенция за регионално икономическо развитие (АРИР) – Стара Загора стартира безплатни обучения по предприемачество. Целта е да се насърчат хората, които искат да развиват собствен бизнес, като им предостави възможност за усвояване на ключовите умения за започване и развитие на самостоятелен бизнес.

Ние от АРИР – Стара Загора ти предлагаме обучения разделени на следните 9 модула, които да те мотивират и дадат ключовите умения, нужни на всеки предприемач:

• Вие като предприемач – мотивация на предприемача, избор на бизнес идея

• Бизнес план, бизнес идея, маркетингов план

• Елементи на успешния бизнес план

• Форми на търговска дейност – коя е най-подходяща за вашата бизнес идея.

• Персонал, правни отговорности, застраховка

• Финансово планиране на бизнеса

• Капитал и видове източници

• Стартиране на бизнеса

• Социално предприемачество

Кой ще води обученията?

Експерти в различни области, които ще подходят индивидуално към всеки, който желае да реализира своята бизнес идея и се включи в обученията.

Къде могат да се организират обучения?

Обучителни групи могат да се организират в Стара Загора, Бургас, Сливен и Ямбол, стига, да имате желание за това. В други градове от региона също ще се провеждат обучения при наличие на достатъчно желаещи за формиране на група.

Кой може да участва?

Предимство ще бъде давано на младежи до 29 години, които са безработни или неактивни. Вече работиш? Не се тревожи, тези обучения са и за теб.

Какво още?

Освен обучения по предприемачество, ти, като бъдещ предприемач, ще имаш възможност да получиш индивидуална безплатна конуслтация за своята бизнес идея. Консултацията може да бъде насочена към започването и ранната фаза на

бизнеса, ориентиране към подходящи източници на финансиране (включително оперативни програми със средства от ЕС) и други важни теми.

Ако това е търсената от теб възможност, не се колебай и се запиши на e-mail:

[email protected] или на Facebook страницата на АРИР – Стара Загора:

https://www.facebook.com/szedaeu/

Екипът на АРИР – Стара Загора е щастлив да предостави тези обучения и консултации като бенефициент в рамките на проект „Създаване на условия за развитие на предприемачеството в Югоизточния район“, финансиран с договор за БФП BG05M90P001-1.023-01 10-C-02 на ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г.


image0 (9K)