Безплатен тест драйв на Jaguar, Citroen, Hyundai, KIA, Mazda, Opel, Renault, Toyota, Volkswagen, Volvo, Land Rover, Audi в Стара Загора

Ще бъдат предложени и преференциални условия за лизингови договори

Водещи марки от Германия, Италия, Франция, САЩ, Великобритания, Швеция, Япония и Корея ще се представят в Mall Galleria от 19 до 24 октомври.

Автомобилите ще бъдат разположени на ниво 1 и ниво 2, както и на Северен и Южен вход. Всеки клиент, който има желание и влечение към даден автомобил ще може да се възползва от безплатен тест драйв.

Сред потвърдилите участие са Jaguar, Citroen, Hyundai, KIA, Mazda, Opel, Renault, Toyota, Volkswagen, Volvo, Land Rover, Audi.

По време на изложението ще се осъществи зрелищното Volkswagen Tiguan road show.

Входът за изложението е безплатен. В дните от 19 до 24 октомври ще бъдат предложени и преференциални условия за лизингови договори.

За тест драйв обаче е най-добре да отскочите в късните часове на деня днес, или направо утре, защото репортерът на ЗАРАТА не успя да се възползва от възможността да шофира любимото си  Audi – все още не били пристигнали всички представители и не всички автомобили били на разположение.

 


image0 (9K)