Бебе гигант родила крехката Зейнеб

Хубавицата с турски произход отдавна напираше да роди от милионера Балевски и да го върже с дете, но чак сега успя да осъществи намеренията си.

Репортерката от „На кафе” Зейнеб Маджурова роди дъщеря в края на миналата седмица, както ЗАРАТА писа. Бащата е дългогодишният й приятел Стоян Балевски, с когото все още нямат сключен брак. Запознати издават, че бургазлийката с турски произход много искала да се види в бяла рокля, ала милионерският наследник досега не й е отправял предложение, въпреки че вече са родители на малката Мириам.

Зейнеб родила тайно дъщеричка

Името, което Зейнеб избрала за щерка си, е разновидност на традиционото Мария, има еврейски произход и означава „любима, желана”. Тя дълго се колебаела как точно да кръсти момиченцето и накрая избрала нещо нетипично, но благозвучно и запомнящо се.
Че е станала майка, блондинката разкри в предаването „На кафе”, където доскоро работеше като репортерка. След като забременя, тя излезе в отпуск и не възнамерява скоро да се връща в телевизията. Маджурова е твърдо решена да се посвети на новороденото, защото в първите месеци от развитието му близостта с майката е много важна.

Бебето се появило на бял свят без усложнения с впечатляващи мерки – то тежи над 4 килограма и заради размерите му се наложило Зейнеб да се подложи на секцио. Тя се похвали, че до седмия месец почти не й личало, че е бременна, но въпреки това момиченцето й се оказало тежко и голямо.

Докато плодът растял в утробата на блондинката, хубавата туркиня не се отказала от активния начин на живот. Ежедневно се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането била в планината с мъжа си Стоян. Изминала повече от 8 километра, но не се почувствала уморена, а дори по-енергична.

Преди 4 месеца „Уикенд” пръв разкри, че Зейнеб е бременна, а ЗАРАТА потвърди. Тя до последно избягваше публични прояви и не говореше за деликатното положение, в което се намира. Само близките й знаели, че очаква дете, защото вярвала, че този момент е интимен и искала да го запази само за себе си. „Наслаждавах се на всеки миг. Не съм го крила, просто не исках да го демонстрирам”, коментира Маджурова.

Бременната Зейнеб се учи да гадае на кафе

По всяка вероятност Зизу, както я наричат приятелите, е заченала на остров Пукет. С мъжа й бяха там на почивка през пролетта, а след това репортерката излезе от светлините на прожекторите. Щом разбрала, че е бременна, тя се обадила първо на родителите си, а после доверила и на Гала, която е сред най-добрите й приятелки. Плевенчанката искрено се зарадвала на новината и като майка дала някои съвети на Зейнеб. Тъй като в началото Маджурова страдала неразположения като гадене и повръщане, водещата я убедила да си вземе дълга почивка.

Красавицата вече е на 34. Признава, че през последните години ясно усещала тиктакането на биологичния си часовник и разбирала, че няма време за губене. За неин късмет, заченала бързо и безпроблемно и резултатът вече е налице. Семейството не крие, че иска още деца, но поне след 2-3 години, пише „Уикенд“.


image0 (9K)