БДЖ с предварителна продажба на билети за Великденските празници

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак през периода на Великденските празници, „БДЖ–Пътнически превози” ЕООД въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.

[ad id=“225664″]

Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин се дава възможност на клиентите да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак в срок от 15 дни преди самото пътуване.

[ad id=“263680″]

Предварителната продажба на билети, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната до 9-и април.

Клиентите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътните гари и бюра в страната.

[ad id=“236993″]

За празничните дни по повод Великден, „БДЖ–Пътнически превози” ЕООД предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.


image0 (9K)