Баща на четири деца и брат и сестра са сред загиналите в тежката катастрофа по пътя към Асеновград

Тежката катастрофа, която стана на пътя между село Поповица и Асеновград, отне живота на трима мъже и две жени. Баща на четири деца и брат и сестра са сред петте жертви

Заради падналия дъжд пътят е бил хлъзгав и на остър завой лекия автомобил „Мерцедес“, в който са пътували петимата, е поднесъл и се е ударил в крайпътно дърво. Автомобилът е разцепен на две, а телата на загиналите са силно обезобразени.

И петимата загинали са от село Богданица, съобщи кметът Александър Александров пред „Фокус“.

Шофьорът на мерцедеса е бил 40-годишният Ивайло Илиев. Другите жертви са 24-годишният баща на четири деца, Ангел Николов, Райко и Зюмбюла Демиреви, които са брат и сестра, около 27-годишни и тяхна родственица.

По думите на кмета Александров, съпругата на Ангел Николов е бременна с пето дете. Кметът на Богданица посочи, че досега по този път не са ставали подобни тежки катастрофи, като от две години пътят е рехабилитиран.

Петимата загинали са били в Асеновград, за да вземат отнетата шофьорска книжка на Ангел. На връщане към Богданица мерцедесът се е движили много висока скорост -вероятно над 150 км/ч.

Разследването на ужасната катастрофа продължава.

Източник: dir.bg


image0 (9K)