Бащата на президента е починал, съобщи премиерът, критикувайки Радев

Сутринта се обадих на президента, да му изкажа съболезнования. Учудвам се, когато баща ти е умрял, да говориш нелепици. В такъв тежък ден не бих си го позволил, заяви в Смолян където посети производители на предпазни средства, премиерът Бойко Борисов

БЛИЦ съобщи, в началото на март бащата на президента бе приет във ВМА. Предполага се, че има коремен проблем, тъй като при приемането в болницата е бил преглеждан от коремни хирурзи.

„Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата, да уморим народа. Като някоя дърта свекърва, ама злобна„, добави Борисов по повод изявлението на президента за удължаването на извънредното положение.

Изявлението на Румен Радев днес, четете ТУК В ЗАРАТА

„Хората се стегнаха и днес на поточните линии по 100 000 такива очила, които ние сме предплатили на Китай, те са за хората на първа линия. Шлемовете са за най-рисковите места. Всичко това се чака с години”, поясни Борисов. „Вкарваме ги в лабораториите.

Маса колеги от други страни са ми заявили. Освен за вътрешния ни пазар, като съпричастност ние ще им дадем. По думите му се задава стокова търговия и страните вече ще плащат с каквото разполагат.

„Супер са. Нарочно не свалям очилата, защото трябва да работят в непрекъснат режим. По-добре е да бъдат плътно прилепнали. Удобни са, не се изпотяват. Вече ги нося при две различни температура.

 Доволен съм от това, което виждаме. Удобни, меки, не убиват”, каза от своя страна шефът на ВМА ген.-майор Мутафчийски.

 


image0 (9K)