Бащата на Меган със злобни закани, извади и нови снимки

Бащата на Меган Маркъл – Томас, се появи в 90-минутен документален филм по британския Канал 5. Там той разказа неизвестни неща за дъщеря си и показа невиждани нейни снимки.

Томас Маркъл беше категоричен, че ще продължи с публичните си изяви за пари, защото според него дъщеря му му е длъжна и е крайно време „да се погрижи за баща си“.

Филмът е гледан от над 1,2 млн. души във вечерта на излъчването си.

По думите на Маркъл, детството на Меган било най-щастливия период от живота му. Той показа снимки от тогава заедно с майка й Дория Рагланд, включително от празнуване на Коледа и летни пикници до дома им в Калифорния.

Той разкри още, че ревнувал от факта, че принцът на Уелс завел дъщеря му до олтара вместо него.

От Канал 5 отказаха да разкрият колко пари са платили на Томас Маркъл, но по информация на MailOnline за появата си в британско сутрешно шоу през 2018 той е взел 7500 паунда. Предполага се, че сега той е вдигнал „цената“ до няколко десетки хиляди паунда.

Томас разказва, че дори когато започнала да се занимава с актьорство в Лос Анджелис, Меган все пак намирала време да го види 3-4 пъти в седмицата. Това се променило, когато тя срещнала принц Хари. Томас никога не се е срещал с него.

На въпрос дали тя би трябвало да го подкрепя финансово, той отговаря: „Тя ми е давала пари. Даде ми 5000 долара за Коледа веднъж. Парите бяха под формата на подаръци, само веднъж или два пъти съм я молил за помощ“.

„Когато ми беше ядосана, тя твърдеше, че ми е дала 20 000 за две години. Но аз платих за всичко, за да е тя сега там, където е. Не си го искам обратно, но не ужасно да се избира фокусът да е само върху това какво ми е дала тя и да се пренебрегва какво аз съм й дал“, добавя той.

Маркъл защитава решението си да говори пред медиите и да получава заплащане за това: „На този етап те са ми в дълг. Кралското семейство ми дължи. Хари ми е длъжен, Меган ми е длъжна. За това, през което съм преминал, трябва да получа възнаграждение. Дъщеря ми ми каза, че когато стана възрастен, тя ще се грижи за мен. Сега съм възрастен. Време е да се погрижи за татко си“.

Във филма Томас Маркъл показва няколко домашни видеоклипа, които не са виждани досега. На един от тях Меган участва в представление, когато е на 15.

Той споделя още, че плакал докато гледал сватбата на дъщеря си по телевизията след излизането си от болница. Той показва и няколко кралски поаръка, които е получил, включително чаша в чест на раждането на внука си Арчи.

Томас показва и свои снимки като млад и дори се шегува: „Изглеждах като Хари. По-добре от него“.

Blitz.bg


image0 (9K)