Бащата на Адриан Златков

Синът ми нищо не е видял, разказа бизнесменът Тони Златков

[ad id=“225664″]

„Синът ми е добре, живее в България, а в момента е на почивка в чужбина”, сподели в студиото на „Здравей, България” бащата на Адриан Златков – бизнесменът Тони Златков.

Адриан беше отвлечен на 30 август миналата година близо до дома си. 11 дни по-късно той беше освободен, след като семейството му плати откуп. Тази седмица бяха задържани четирима души, които според разследващите са помагали на похитителите на Адриан.

„Смятам, че тези 5-6 месеца, които са минали от този случай, са доста кратък срок за разследващите, за да се получат някакви първични резултати”, коментира пред NOVA бащата на Адриан.

[ad id=“263680″]

„Ние искаме да забравим всичко това и да продължим напред. Не ни е фикс идея да получим някакъв реванш”, сподели той.

„Синът ми на практика нищо не е видял, похитителите са били с маски”, обясни Тони Златков. Той разказа, че изобщо не се е колебал дали да плати откупа за сина си, а полицията не е знаела къде ще бъдат оставени парите.

Един от задържаните за връзка с отвличането на Адриан е Ивайло Борисов, известен с прякора Ториното. Прокуратурата ще настоява той да остане за постоянно зад решетките. Какво каза пред NOVA адвокатът му Мариана Тодорова – гледайте във видеото!

 


image0 (9K)