Башар Рахал вкара в „Черешката на тортата“ младото си гадже

Красавицата Райна Караянева затвърди статута си на жената до актьора Башар Рахал, след като вчера готви в неговата кухня в поредния епизод на „Черешката на тортата.

Според публикации двамата са двойка от няколко години, след като се запознали като водещи на несъществуваща вече лотарийна игра. Райна има син, но е разведена с баща му, а Рахал  – две дъщери, които през повечето време живеят при майка си в САЩ. С нея актьорът и продуцент на „Привличане” има отворен брак. Във вчерашния епизод на кулинарното предаване Караянева не спомена нито дума за бившия си съпруг, но сподели със зрителите, че най-сетне е намерила мъжа на живота си, който готви по-вкусно от нея.

Шетането й в кухнята не остави никакво съмнение, че тя е стопанката, още повече, че самата Райна обяви, че често е използвала печката и се чувства като у дома си. Кухнята си Рахал показа в няколко телевизионни предавания и реклама, сред които отново бе „Черешката на тортата” и нещо чудно той да е уредил гаджето си в кулинарното предаване.

Интересната мивка, красивите шкафове и масата за гости оттогава бяха едно към едно към вчерашните, сред които се въртеше Караянева. Двойката вече не се крие и в официалните мрежи и показва свои общи снимки.

Младата бивша моделка участва и в новия филм, на който Рахал е продуцент.

bnews


image0 (9K)