Баскетболният Берое приема черногорския Теодо във важен мач от Балканската лига

Баскетболистите на Берое приемат тази вечер от 19,00 часа в Общинска спортна зала черногорския тим Теодо в последния двубой от Балканската лига.

Водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага атрактивни залози. Берое  да победи коефициентът е 1,22, а Теодо да победи коефициентът е 3,60. Освен това водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага още 5 други опции за най-различни залози в мача.

До този момент Берое има пет победи в турнира и след последния успех преди седмица в Прищина е сред почти сигурните участници във втория етап на надпреварата. Срещата с Теодо обаче е от изключително значение за „зелено-белите“, тъй като според новия регламент на Балканската лига резултатите от първата фаза ще важат и за втората. В първия мач старозагорци отстъпиха с 80:93 и сега освен успех ще трябва да гонят и заличаване на разликата.

Под въпрос за двубоя в състава на „зелено-белите“ е единствено Пламен Алексиев. Гардът има контузия в петата, заради която почива доста дълго време в края на миналата година. В края на миналата седмица Алексиев се включи в едно от заниманията, но от треньорския щаб най-вероятно няма да рискуват с връщането му в игра.

По традиция домакините отново са подготвили изненади и награди за публиката като този път няма да бъдат забравени и най-малките зрители в залата. За настроението на хората по трибуните пък отново ще се грижат талантите на Стара Загора.


image0 (9K)