Баскетболният Берое приема черногорския Сутиеска в мач от Балканската лига

Баскетболистите на Берое тази вечер ще бъдат домакин на черногорския Сутиеска (Никшич) в първия си мач от втората фаза на Балканската лига. Мачът е от 18,30 часа в зла ДЗУ.

Водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага атрактивни залози. Берое да победи коефициентът е 1,071, а Сутиеска да победи коефициентът е 6,00. Освен това водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага още 5 други опции за най-различни залози в мача
Според регламента в тазгодишното издание на Балканската лига резултатите от първата фаза се зачитат и тимовете, които са били в една група няма да играят нови срещи помежду си. Така баскетболистите на Берое влизат в група С като лидери с две победи, постигнати срещу КК Кожув в първата фаза. Двубоите, които „зелено-белите“ ще изиграят пък ще бъдат срещу КК Сутиеска и МКК Фени. Победителят в групата ще се класира директно за полуфиналите, вторият и третият ще играят допълнителни срещи за определяне на другите два полуфиналиста.

Извън състава продължава да бъде само Пламен Алексиев, който се възстановява по специална програма от контузия в петата.


image0 (9K)