Баскетболният Берое подготвя изненади за феновете си

Ръководството на Берое готви специални изненади за зрителите, решили да подкрепят баскетболния тим в утрешния двубой срещу Академик Бултекс 99. Двубоят е от 8-я кръг на първенството за мъже в Националната баскетболна лига и ще се играе от 18.00 часа в зала ДЗУ.

Освен традиционната програма преди и по време на срещата от баскетболния клуб са подготвили викторина с въпроси. Двамата от зрителите, дали верен отговор на тях ще получат и награди. За настроението на публиката в залата ще се грижи и талисманът на Берое – Берко.

В лагера на старозагорци няма здравословни проблеми. Вчера тимът поднови занимания след ден почивка като програмата включваше две тренировки. Днес „зелено-белите“ ще се готвят веднъж.

В същото време в отбора на утрешния съперник на Берое вече има нов играч – американецът Тео Джонсън. Извън състава на пловдивчани остават Васил Александров и Васил Бачев, а Илко Нанев и плеймейкърък Оскар Белфийлд са под въпрос. В Стара Загора обаче се завръща Станислав Ваклинов, който през миналия сезон носеше екипа на Берое.


image0 (9K)