Бареков: Съдът ще разпореди ново теглене на жребий, кампанията стана ЦИРК

В понеделник от 14 часа ВАС ще гледа делото по моята жалба за фалшивия жребии на ЦИК, които нагло нарушиха, подмениха и пренаписаха закона, теглейки номер на Движение Презареди България, което не регистрира листи в нито един РИК.

Николай Бареков, лидер на „Презареди България“ и евродепутат изригна в социалната мрежа по повод на започващата днес предизборна кампания. По думите му „пред пошлото позорище на Бай Хей, дори и Бай Ганьо ряпа да яде“.

Вижте целия текст на поста му, публикуваме го без редакторска намеса:

„Днес започва най- жалката предизборна кампания. Пред пошлото позорище на Бай Хей, дори и Бай Ганьо ряпа да яде. Като гражданин и аз съм омерзен от евтините скечове на всичките ни пропаднали типове с ранг „политици“.
Но аз няма да бъда пасивен участник като останалата публика. Ще ги разобличавам докрай в лицемерието и лакомията им.
Нека партиите не бързат да печата плакати и билбордове с номерчета, за да не се минат със спонсорските от търбуха на олигархУята.
В понеделник от 14 часа ВАС ще гледа делото по моята жалба за фалшивия жребии на ЦИК, които нагло нарушиха, подмениха и пренаписаха закона, теглейки номер на Движение Презареди България, което не регистрира листи в нито един РИК. Законът е императивен, а ЦИК го наруши и сега лъжат и мажат.
Единственото възможно решение на Съда е нов жребий без участието на моята партия.
ЦИК се опитват да мажат пред Съда, че щели да оставят празно поле и номер в бюлетината. Неуважаеми, НЕ, вие вече сте нарушили закона! Връщане назад няма. Съдът ще ви нареди пак да теглите жребия и така изборите съвсем ще станат ЦИ(Р)К.
Защо го правя? Защото мразя политиците да лъжат народа и да нарушават законите, които сами си пишат. Защото мразя некомпетентността и самозабравянето на бюрократите. Защото ще се боря, дори и сам, срещу гаврата Ви с народа. Защото искам пълна смяна на системата!“

 


image0 (9K)