Барбара Стрейзънд все така красива и на 75

Барбара Стрейзънд отново се прояви с позиция, като удари звучен шамар на наградите „Златен глобус“.

[ad id=“225664″]

Стрейзънд излезе на сцената и каза, че е чула да се говори в бекстейджа, че тя е единствената жена, която е носител на наградата в категорията за най-добър режисьор и то в далечната 1984 г. за филма й „Йентъл“.“Аз съм единствената жена, която е взела „Златен глобус“ за режисура. И това беше през 1984 – това беше преди 34 години“, каза актрисата, повишавайки гласа си.

„Приятели, времето изтече!“, каза тя и публиката мощно я аплодира.

„Имаме нужда повече жени да бъдат номинирани за най-добри режисьори. Има толкова много филми, които са толкова добре направени от жени“, добави Стрейзънд и в този момент камерата се завъртя, за да покаже колко много хора кимат одобрително.

[ad id=“263680″]

Стрейзънд  казва, че сексизмът е основната причина тя да не постигне една от основните си цели – номинация за режисура на „Оскарите“.

Барбара Стейзънд е един от най-универсалните артисти в американския шоубизнес. Тя е широко призната във всички сфери.

Изключително талантливата изпълнителка  не се е променила през годините. Тя е на 75 г. и изглежда невероятно естествено. Въпреки че майка й не я подкрепяла за кариера в шоубизнеса, тъй като смятала, че не е достатъчно атрактивна, Барбара успява да се докаже таланта си. Известна е и със своите силни и навременни изказвания по всякакви въпроси, засягащи процесите в обществото.

През годините тя е носителка на награда във всяка област, в която е работила. Този „голям шлем“ е успех, който не е повторен от друг изпълнител в историята. Сред наградите са две награди „Оскар“, шест „Еми“, единайсет „Златен глобус“, десет „Грами“, награда „Томи“, две „Кейбъл Ейс“, наградата на Американския филмов институт за цялостен принос, както и някои други.

През 1995 г. тя получава „Грами“ за цялостен принос, а през 2005 г. нейният американски албум я нарежда сред първите изпълнителки в САЩ.


image0 (9K)