Балове 2016 бяха завладени от рокли с етно мотиви, вижте и най-красивите

Българската шевица се вплете в роклите на абитуриентките от балове 2016, а мотивите от народните носии намериха своето място сред стотици и дори хиляди рокли тази година. Прекрасните ни зрелостнички не само, че блеснаха със стил и класа, но също така показаха, че носят българското в себе си — и дори на най-важния си ден не са го забравили.

Балове 2016 минаха под знака на фолклора и българското

bal2016 1

Завръщането на мотивите от народните носии в официалните рокли на абитуриентките е повече от похвално.

Момичетата блестяха в прекрасните си рокли, всяка от които имаше своя собствена история.

bal-2016 2

Паолина Димитрова и Георги Серафимов от град Сандански избраха да отидат на бала си с традиционна носия. И очароваха с избора си всички. Комплименти и за очарователната Сълзица Савова, която също избра рокля с народни мотиви за бала си.

bal-2016 3

Сред оригиналните модели публикувани във Фейсбук страниците „Най-красивите абитуриенти и абитуриентки на 2016“ и „Абитуриенти 2016“, откриваме още и избраните от Станислав Мойнов и Десислава Климова от Троян, Надя Караджова, Константина от град Севлиево, както и прекрасните Михаела Видолова и Веско Цветанов от град Враца. Комплименти за всички тях — вашият избор за бала наистина ни вдъхнови и очарова.

bal-2016 4

За финал сме ви приготвили един модел, който спечели много овации, а историята около създаването му е наистина интересна. Младата народна певица Елина Паунова избра за бала си, красива бална рокля с фолклорни мотиви, създадена заедно с търновската дизайнерка — Мая Василева. Моделът е уникална комбинация от популярните копринен шифон и сатен, в комбинация с кристали Сваровски, вълнени гайтани и пафти от ковано желязо. Цялата история около създаването на роклята, можете да прочетете на сайта fashion.bg, а ние адмирираме великолепния избор на чаровната Елина и нейната майка Златка Паунова.

bal-2016 5

И се надяваме, че догодина още повече зрелостнички ще изберат да носят рокли с фолклорни мотиви.

Пожелаваме на добър час на абитуриентите от балове 2016 и нямаме търпение да видим, как ще ни изненада випуск 2017.


bal-2016 6bal-2016 7

Източник: Жена на върха


image0 (9K)