Балерините на Слави стават репортерки

Най-красивите репортерки ще са в телевизията на Слави Трифонов. Изваяните красавици от балет „Магаданс“ дълго бяха повод за спекулации как ще се реализират в новата политическа сила на Дългия и в новата му телевизия. Хубавиците ще сменят танцовите тоалети с микрофони, тъй като част от тях ще са репортерки в новата телевизия 7/8, научи HotArena.

Дългия не крие, че част от красавиците ще се преквалифицират на журналистки, и пусна заставка за предаване, в която сексапилната танцьорка Ирина преследва с микрофон и неудобни въпроси неизвестен мъж. Напористата репортерка и бивша балерина е само част от новия екип на Слави.

В телевизията, която ще тръгне ден след балотажа за местния вот, на бял кон се връща друга от звездите в „Шоуто на Слави“. Актьорът Мариан Бачев сам разказа, че от 4 ноември зрителите могат да го гледат освен в театралните постановки и в канала на Трифонов.

Вече стана ясно, че старият приятел на Дългия от ку-ку годините Камен Воденичаров също ще е част от новия телевизионен екип, а евъргрийнът в бандата Ванката ще води прогнозата за времето. Камен Во ще е лицето на шоуто „Вечерта на „Ку-ку бенд“, което Слави ще излъчва всяка сряда от 20.30 ч.

Шоуменът сериозно подгрява аудиторията си в социалните мрежи с трейлъри на предавания от новата телевизия, но засега програмата предвижда излъчването им да е само от 19 ч. до полунощ. „Бихме могли да инвестираме в новини и сутрешни блокове“, разясни самият Слави, но на този етап няма достатъчно капацитет, за да развие канала си.

От екипа на Дългия вече попаднаха и в интрига, след като неизвестни обявиха в социалните мрежи, че Слави раздава 100 телевизора за старта на новия канал. Цял ден информацията обикаляше интернет, ала едва късно следобед от екипа на тв 7/8 отрекоха новината. Не е ясно кой е създател на страницата, събрала близо 50 хиляди българи за няколко часа, от които поне 30 хиляди се регистрираха за менте-томболата и поискаха да се сдобият с безплатен телевизор. „Много ви моля, бъдете по-внимателни, защото в интернет има всякакви хора. За съжаление – и хора, които лъжат и обещават неща на наш гръб. Истината е, че на 4 ноември от 22 ч. във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ ще изтеглим печелившите от томболата с подаръците от „Шоуто на Слави“, заяви вчера самият Трифонов.

Преди ден Трифонов публикува и цялата програмна схема на телевизията си, която стартира от този понеделник в 19 часа. В програмата ще има коментарно-публицистично предаване „Студио Хъ“, времето ще е представено от Иван Атанасов, „Вечер на актьорите“, „Шоуто на сценаристите“, „Вечерното шоу на Слави“, „Вечерта на Иван Кулеков“, „Вечерта на Ку-ку бенд“ с водещ Камен Воденичаров. Като първи официален гост в студиото му в четвъртък ще е певицата Мария Илиева.

 


image0 (9K)