Бабикян към Борисов: Жалък си. Ще си останеш домашното пиле на Сокола

Пиар специалистът Арман Бабикян, който заедно с адвокат Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков е сред основните организатори на протестите за оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, публикува гневно обръщение във фейсбук към министър-председателя Бойко Борисов.

Поводът за него е поредната ескалация на напрежението след като се разбра, че бившият премиер Ренета Инджова, която подкрепя активно протестите срещу властта, е в Пирогов със счупена китка след като неизвестен я е блъснал и след като цяла нощ микробус на майките за деца с увреждания от „Системата ни убива“ бе блокиран пред Софийския университет от полицията.

Ето какво написа Бабикян:

„Бийте бивши министър – председатели, блокирайте майки, бийте студенти зад колоните на Министерски съвет, пращайте мутри и провокатори, проследявайте Отровното трио, арестувайте „хулигани“ като адвокат Минчо Спасов, арестувайте камиони с колони за митинга…Моля Борисов, не спирайте! Всички видяха безсилния страх и злоба. И слепите прозряха действията на мутрите. Мисирките никога няма да стигнат до орлите на Орлов мост, а ти ще си останеш домашното пиле на Сокола. Жалко за вас, че сте толкова жалък.“

 


image0 (9K)