Бабикян и Алгафари: Очакванията от един президент не са да се върти на лост

„Моите очаквания от един президент не са това дали може да се върти на лост, или не може, а съвсем други.“ Това коментира в студиото на „Тази сутрин” пиар експертът Нидал Алгафари по повод коремното възлизане, което направи в Пловдив президентът Румен Радев.

[ad id=“225664″]

„Ако ми кажат, че това е спонтанност, трябва да бъдат уволнени три-четвърти от тези, които работят за него от НСО”, коментира експертът.

„Очакванията от хора, които са министър-председатели или президенти, не са да имат мускули по тялото си, а да имат нещо в главата си”, посочи Алгафари.

„Когато избирателите са гласували за него, не са очаквали да прави салто мортале или да скача на батут”, каза още той.

„Колко е спонтанно, не знам“, каза и пиар експертът Арман Бабикян. „Това са инцидентни актове, може да са част от някаква стратегия, които трябва да покажат юначеството на юнака, който трябва да води бащина дружина“, отбеляза той.

[ad id=“263680″]

„Ще се изненадам, ако видим някой от тях, който инцидентно решава да играе шах в Докторската градинка. Представяте ли си – спира, случайно вади шах и започва да играе. Или пък извиква кмета Фандъкова и казва: Дай да хвърлим една табла, така и така сме пред Народния театър. Никой не си представя подобни инцидентни случки”, каза Бабикян.

[ad id=“236993″]

„Тази глупост е събитие само в социалнитре мрежи, защото на хората им е интересно, че някакъв човек в костюм прави коремни, а пък той на всичко отгоре бил и президентът”, допълни пиар експертът.


image0 (9K)