А ти къде сгреши?

От вашия отговор в юнския брой  направо ахнах…потвърдихте дори и това, което аз не осъзнавах…Да, с брат ми сме само биологични деца по майка. Винаги съм го възприемала като брат, но май има разлика (за него)… Женен е в същия град, но всичко е точно както го описвате.

[ad id=“225664″]

Наложи се да се върна за две седмици при майка, тя не беше .   „изненада”- той всеки ден й се обаждаше по телефона!Не толкова да разбере как е тя, а да знае какво правим. Така се бе вкопчил в нея, даже я притесняваше. Сигурно за последните четиридесет години общо по-малко й е звънял по телефона отколкото за времето, когато бях до нея. Откакто заминах, отново не се сеща за майка си. „Успокои се”, разбра и че не ми е добре и затова се връщам преждевременно и сама, без нея.

Опитах се да поговоря с майка затова, което ще остане после на мен, стана страшно. Може би не биваше, но исках да разбера как стоят нещата, преди нямаше да ме интересува, и ме поляха със студена вода. Така и не разбрах къде сгреших. Осъзнах единствено, че идеалът ми и стремежът за семейството, което никога не съм имала, няма и да го имам. Странна ситуация, мислех да поръчам хороскоп за нас тримата, но ако няма негово съгласие, не мога да му пратя снимка в цял ръст, предполагам.

Послушах съвета ви, отдръпнах се, ако се налага нещо друго, ще го изпълня.

[ad id=“218001″]

 Алена отговаря:

Нямаш нужда от хороскоп за вас тримата, дори ида поръчаш, няма да го изпълня. Направила съм си моите категорични изводи и ето какво трябва да споделя с теб. Смятам, че вие може да се разбирате отлично, а брат ти, заради вибрацията в деня си на раждане и след като ти самата си ми казвала, е идвал при теб на гости, може подсъзнателно да се притеснява негативната енергия, с която си заредена, и като си идваш в България, задължително със себе си. Всеки човек си има недостатъци, при едни повече, при други по-малко. Все си мисля, че  вече би трябвало да сте си поделили „наследството“, доколкото това е важно, вместо да питаш и да спорите за тези неща. А и ти винаги пишеш, че майка ти не е била добре всеки път, когато си идваш. Замисли се дали не й вреди работата ти и общуването с всички странни хора около теб зад граница.

Отдръпването не е начин да си оправите отношенията. Нямате причина да се превръщате в кармични врагове. Брат ти си има своя живот, майка ти – нейния, а тя е майка и на двама ви. Ти имаш твоя си живот, въпреки че никога не си споделяла как се запозна и как отиде точно в това семейство зад граница. Ако си знаела какво работят, защо се омъжи, след като твоята емоционална чувствителност може да съсипе психиката ти. Отговори си на тези въпроси и след всички мои съвети и хороскопи направи крачката към коренен обрат в отношенията си. Търси причината и в себе си, не само в околните.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)