А за някои зодии декември ще бъде МАГИЧЕН…

Декември е последният месец от годината, и дори да е студен, за много хора той е най-вълшебният и магичният. Тогава са най-светлите християнски празници, навсякъде е украсено с елхи, играчки, звезди, лампички, снежинки, коледното настроение заразява. А и отделяме повече време за близките и се радваме на подаръците, които получаваме.

Ето за кои 3 зодии този месец ще е още по-вълнуващ и приказен:

Лъв

Лъвовете ще са много ентусиазирани, сякаш ще владеят не само нашата планета, а целия космос. Ще имат много късмет в работата и вероятно ще започнат нови проекти, които ще са доста успешни. Никой няма да може да загаси пламъка, който гори у тези знаци – толкова ще са вдъхновени, решителни, нахъсани. И нищо няма да стои на пътя им, ще побеждават винаги. Очакват ги романтични изненади, приключения. Ще се чувстват като благословени, сякаш получават всичко, което искат.

Стрелец

Стрелците ще имат много поводи за празнуване – рожден ден, Коледа и Нова година, така че определено няма да им е скучно. Ще си изкарат невероятно и ще запомнят месеца с много веселби и купони. Ще им се струва, че започват нов етап от живота си и наистина ще е така. Ще са много чаровни и обаятелни през месеца и ще печелят симпатии. Юпитер ще им донесе голям късмет и ще постигат всичко замислено. Другата година им се очертават доста пътувания и радостни мигове.

Козирог

Тези знаци най-накрая ще се почувстват отново като себе си. Последните месеци бяха натоварващи и трудни за тях, но сега ще могат да си починат и да се успокоят. Ще могат да сбъднат много мечти, ще сложат край на някои връзки и отношения, които не си струват, ще се заредят с енергия и няма да имат тревожни мисли. По Коледа ще се отдадат на релакс и почивка и ще се забавляват със семейство и приятели.


image0 (9K)