Африкански аномалии – племето бубал с гигантските гениталии (18+)

Днешните хора вярват, че живеят в един цивилизован свят с неговите устои и норми на морал, но, ако се вгледате в някои от обичаите на жителите на Черния континент, изглежда, че сякаш там времето е спряло преди стотици години . Така, между Кения и Сомалия живее номадското племе бубал. Неговата особеност се състои в това, че размерът на тестисите на мъжете достига невероятно гигантски размери поради специфичния начин на живот.

bubal

Тестисите на мъжете от племето бубал са наистина огромни. Размерът на някои достига 70-80 см в диаметър. Трябва да се отбележи, че момчетата в племето се раждат съвсем нормални. Проблемът е в специфичното им хранене.  От детството до пубертета, те ядат мензиса на крави, които се считат за свещени.

NAikh

Жителите смятат, че това ще даде възможност на децата да растат смели и силни. В допълнение,  смятат, че специфичното меню предотвратява някои заболявания, като скорбут и рахит.

blog5

Ако се обърнем към науката,  използването на кравешки секрети води до промени във формата и увеличение на скроталната торбичка при мъжете. При това изследователите смятат, че кравешките секрети съдържат много висок процент витамини и микроелементи.

plemya-bubal-vylizyvaet-genitalii-korovy

Въпреки огромния размер на тестисите, мъжете от племето бубал нямат проблеми с репродуктивните си функции. Единственото неудобство е свързано с бавното придвижване. Мнозина използват тестисите си като възглавница, за да седят на меко. (Можете да се уверите в това във видеото по-долу).

 


image0 (9K)