Ауди се размаза в ТИР

„Ауди“ се размаза в ТИР на международен път Е-79 между Мездра и Ботевград тази сутрин.

Лекият автомобил е карал с превишена скорост, младият шофьор не е могъл да го овладее, когато той навлиза в насрещното платно, където насреща се е движил камионът. Шофьорът на тежкотоварния автомобил се опитал да избегне удара, кривнал вдясно, където има уширение, но не е успял. Адският сблъсък последвал мигновено.

Загина 22-годишният Георги Атанасов. Младежът се возел на предна дясна седалка на автомобила. Той е издъхнал на място след жестокия удар в тежкотоварния камион.

Критично е състоянието на шофьора на колата Денислав Димитров. Той е получил тежка черепно-мозъчна травма, от която е изпаднал в кома. Настанен е в столичната Окръжна болница, където медиците правят всичко възможно, за да спасят живота му.

Останалите двама младежи са получили по-леки наранявания. Те вече са стабилизирани и животът им е вън от опасност. Едното момче – Искрен, е със счупен крак. Той вече е изписан от болницата и още днес се очаква да се прибере в селото. Четвъртият пътник в колата е Петър Иванов, чийто таз е счупен. Той остава под наблюдение в столичния институт „Пирогов“.

Припомняме, че адската катастрофа е станала малко преди 7 часа днес в местността Копяновец. 4-те момчета от Зверино са на възраст около 20 години. Те работят в завода „Кремиковци“ и пътували всяка сутрин.

Жителите на  Зверино са в шок от трагедията. Социалната мрежа Фейсбук почерня от жалейки за загиналия младеж. Всички се молят за живота на шофьора на колата.


image0 (9K)