Атрактивни намаления и приятни изненади в магазини „За Човека“

И през месец май магазини „За Човека“ зарадваха своите клиенти с невероятни намаления от 15 до 50% на водещи марки в парфюмерията и козметиката.

Представяме ви някои от най-изкусителните предложения, придружени с малко повече информация за производителите:

bourjois110517_resized

Не на последно място и с най-голяма отстъпка в магазини „За Човека“ са продуктите на известната и обичана марка Bourjois.

Bourjois („Буржоа“) е френска козметична марка, водеща началото си от далечната 1862 година, когато актьорът Жозеф-Албер Понсен създава кръгла пудра за лице. Неговото желание е тя да замести мазния и тежък грим, използван дотогава от артистите. И така, година по-късно, Понсен стартира своя компания за гримове и парфюми, предназначени за актьорите в театъра. През 1868 г. Александър-Наполеон Буржоа, който е партньор в нея, поема цялата дейност, а няколко години по-късно славата на продуктите вече е излязла извън театралните сцени. Все повече жени се интересуват от тях, а със създаването на оризовата пудра, изсветляваща кожата и придаваща й кадифена мекота, компанията вече е на масовия пазар.

През 1917 г. Пиер Вертхаймер и брат му Пол поемат кормилото на дружеството, а семейството им ще притежава „Буржоа“ почти век, до април 2015 г., когато брандът е закупен от американската група Coty Inc.

През 20-те години на ХХ век марката „Буржоа“ покорява и парфюмерийния пазар, създавайки своя най-емблематичен аромат, наречен „Soir de Paris“ („Вечер в Париж“). През следващото десетилетие нежният пол вече е започнал своята битка за независимост, а компанията насърчава използването на грим за лично удоволствие. „Буржоа“ поддържа правото на жените да гласуват в една от своите кампании, докато идеята все още е само дискусия във френския парламент.

Повече от 150 години по-късно Bourjois продължава да създава гримове, козметични продукти и парфюми, които се продават в повече от 50 страни по света. Със своите качествени и достъпни продукти брандът дава възможност на съвременните жени да изразяват своите стил и индивидуалност.

za-choveka110517_resized

Магазини „За Човека“ са помислили и за абитуриентите.

Освен огромната гама от 12 000 артикула маркови парфюми и козметика за перфектния грим на дамите ще се погрижат професионалните гримьори в магазина на бул. „Цар Симеон Велики“ 90.

Цената на официалния грим е 30 лв., а пробният е БЕЗПЛАТЕН!

БЕЗПЛАТНА е и доставката за пазаруващите онлайн при поръчка над 10 лв.

Независимо дали ще предпочетете да поръчате онлайн или ще посетите лично магазина, удоволствието от пазаруването е гарантирано!

Адрес: Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 90
Онлайн магазин: https://zachoveka.com/
Фейсбук страница: Магазин „За Човека“ – zachoveka.com

Още изкусителни промоции:

m.asam110517_resized

IsaDora_110517_resized


image0 (9K)