Атанасова: Обвиненията на Нинова са алиби, за да оправдае загубата на БСП на избори

„Изказванията на БСП от вчера са несериозни. Факт е, че днес в студиото няма техен представител. Това означава, че те не искат да водим нормален и смислен диалог. Същото се случва и в парламента. Този диалог трябва да се води заради българските граждани.“

Това каза в сутрешния блок на бТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова, която коментира вчерашните обвинения от страна на БСП.

„Корнелия Нинова не спира да говори преди всички избори, че предстоят изборни манипулации. Това според мен е опит да се оправдае поредната загуба на БСП и опит някой друг да се изкара виновен за тази загуба. Всички твърдения на БСП от вчера категорично не са верни“, коментира Атанасова.

По думите й предложението за отпадане на втория протокол е „много странно“. „Всичките тези атаки и несериозни приказки са удобно алиби за загубата на БСП на изборите. След изборите на Корнелия Нинова ще й се наложи да обяснява загубата и най-удобното алиби ще е, че ГЕРБ са виновни и са фалшифицирали изборните резултати“, категорична беше Атанасова.


image0 (9K)