Атака пак се изложи – репортер на Сидеров прави панаири пред паметника на Съветската армия

Снимка: Канал 3 
Грозна сцена се разигра пред Паметника на Съветската армия, където се изсипаха стотици граждани, българия и руснаци, а сред тях и представители на БСП и АТАКА. Цветя поднесоха и Волен Сидеров заедно със своите депутати, и соцлидерът Корнелия Нинова.

[ad id=“225664″]

Репортер от телевизията на Сидеров издразни червените с провокативни въпроси от рода на това, че нямат право да са пред паметника. Младежът навирал микрофона си към Корнелия Нинова, Георги Свиленски и Калоян Паргов, дърпал цветята, след което застанал пред тях на стълбите на паметника точно преди поднасянето на венците в опит да им препречи пътя, разказаха участници в мелето.

Тогава именно се повишил градусът на напрежението и репортерът е бил грубо издърпан от социалистите, които посегнали и към микрофона му

[ad id=“263680″]

В мелето особено се е раздал Славчо Велков, е видно от снимките. „Полиция, полиция! Къде е полицията? Бият ме! Взимат ми микрофона, викал репортерът на АЛФА Николай Караколев, заклещен от двете страни от Велков и Паргов, както е видно от снимките на Канал 3. Младежът е бил изведен по-късно от организаторите на тържеството, а хората подвиквали, че АТАКА пак се излагат с техните изпълнения.

http://BNews.bg


image0 (9K)