Ася от „Мастър шеф“ и годеникът ѝ чакат близначки

Майстор-готвачката Ася Дюлева, която бе част от третия сезон на кулинарната надпревара “Мастър шеф”, чака близначки. Щастливата новина е разбрала заедно със своя годеник Марин Косаджиев през януари, решават да я споделят едва сега.

„Зад искрената радост наистина има причина – всъщност не една, а цели две.

Аз и моят годеник Марин чакаме близначки.

Научихме, че ще ставаме родители през януари. Ние работим в една и съща авиокомпания, аз съм стюардеса, а той – пилот. Връщайки се към този ден си спомням как усещах всеки аромат в самолета много по-силно от обикновено. През нощна сънувах, че съм бременна. Правехме опити за бебе, но не очаквах мечтата ни да ни се случи така – бързо, изнанедващо… В съня си правех тест, който бе положителен. След полета проверих отново. Не вярвахме, но силно се надявахме. Спряхме чак на шестата по път към вкъщи аптека. Разбрахме за това заедно. Изживяхме го заедно. Беше нашето “заедно” – и за това месеци наред не го разгласявахме“, коментира Ася пред „Телеграф“. Красавицата е известна като антирецептурното момиче във формата заради смелостта да комбинира по усет без да използва грамажи. След участието започва работа като стюардеса в българска авиокомпания, там среща бъдещия си съпруг.

Двамата имат и нов дом.

„Много пъти съм чувала как началото на всяка връзка е наситено с емоции, сега обаче осъзнавам стойността на всяка една от тях. Марин е човек, който вдъхна живот в мен. Знаех, че е мъж, който си заслужава, когато научих, че съм бременна всъщност разбрах, че той е най-доброто, което ми се е случвало. Приятел, половинка, а скоро – татко. Дъщерите ми ще се гордеят с него“, допълва с усмивка Дюлева.


image0 (9K)