Ася Капчикова хлътнала по Динко от Ямбол! Красавицата го води на любовен шопинг

Палавата плеймейтка Ася Капчикова си пада по ловеца на мигранти Динко Вълев. Новата звездна двойка бе забелязана на любовен шопинг в мола малко преди ямболията да се появи на малкия екран в риалити предаването „Фермата“.

С появата си в компанията на заможния си нов обожател бившата на Криско сложи край на слуховете, че е гадже на българския Кен Илиян Илиев. Преди дни двамата бяха заснети с фотоапарат да интимничат и манекенът побърза да се похвали в социалните мрежи, за да натрупа известност. Ася обаче е категорична, че не са заедно. Вниманието на секси миньончето е привлечено именно от Динко Вълев, който не пести средства, за да оплете хубавицата. След гастрола из марковите магазини и пищен обяд Ася е все по-увлечена по култовия Динко.

Екзотичната блондинка и ловецът на мигранти се сближили покрай формата, където едрият ямболия влезе, за да се наслади на селския живот. Той даде и заявка, че е време да си потърси сгодна женица. За да впечатли дамите в къщата, той се появи екстремно – яхнал АТВ и облечен с ултра скъпия си кожух от канадски вълк, за който прахосал 5000 евро. Внушителното палто смая Ася и тя дори се снима с него.

За да компенсира доброто отношение на новия си ухажор, Ася е замислила нетрадиционно забавление заДинко – гастрол по културни събития в столицата. Палавата плеймейтка се е заела с трудната задача да заведе ямболията на театър. Интересът към това изкуство Ася развила покрай дружбата си с актрисатаЕлен Колева, която също участва в риалитито. Двете били забелязани след представлението в театър „Сълза и смях“, където блондинката прикова погледите на гостите с 16-сантиметровия си ток.

http://Blife.bg


image0 (9K)