Астросъветът за днес: Първият от благословените дни!

Сутрешният тригон на Луната и Сатурн – Хората стават по-емоционално въздържани, по-отговорни и дисциплинирани, споделя ЗАРАТА.

Ще бъдат разгледани много важни въпроси, така че бъдете внимателни и сериозни. Благоприятен аспект, който носи трезва преценка и непоклатимо усърдие в работата (бизнеса). Поемане на допълнителни ангажименти. Свързване с приятели и познати, особено с възрастните хора, от които можете да очаквате помощ и добър съвет. Сега трябва да се предприемат дейности по планиране, за да се осигури по-стабилно положение и подреждането на материални въпроси. Подходящо време практическите дела да се сложат в ред и за организационни преобразования. Идеално време за лечебен сеанс.

Да останете сами не е добре, подходящо е за посещение при роднини или близки приятели. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Добро време за общуване. Емоциите са по-повърхностни. Склонност към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. Удачно време за провеждане на лечебни процедури с черния дроб, операции в областта на бедрото.

6 лунен ден от 09:00ч на 16 април до 09:38ч на 17 април

Първият от благословените дни – спокоен и мирен. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден за получаване на любов и благодат. Да не се нарушава неговата мека атмосфера с битови скандали, да не се изпускат нервите. Трябва да се забравят всички обиди, да не се изразява недоволството си по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците. И трябва да обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Не давайте личните си вещи на никого през този период. Смята се, че човекът, на когото давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и късмета: те ще „изтекат” като вода или „ще отлетят“ като птицата на 6-ия лунен ден.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела като се отдели повече време за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни. Могат да се започват нови дела.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В този лунен ден секса укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време. Ако не искате да се подстригвате, то можете само да подравните косите си. Те ще растат бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е гарантиран богат живот.

Подходящо е за покупки, свързани с творческа и интелектуална дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, химикалки, консумативи за рисуване, музикални компактдискове, билети за театър, билети за музеи и т.н. Проблеми могат да възникнат при придобиването на всичко останало. Също така днес можете да си купите бебешки дрехи „за растеж“.

27 слънчев ден Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате навън, да се разхождате, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)