Астросъветът за днес: Ден на радост и вътрешна свобода

Луната е в знак Скорпион от 08:34ч до 09:00ч на 1 април – вибрациите са такива, че всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции.  Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. Най-неподходящото време за посещение на ревизори.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, активно движение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт.

Продължава 17 лунен ден до 22:05ч на 30 март (от 20:47ч на 29 март)

Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. 17 лунен ден се свързва с интуитивното познание, екстаза, преображението. Добре е да се отпуснете, не потискайте инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйстване, цинизъм, наглост и пиянство. Нищо не трябва да стига до крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Енергията е нужно да се направлява само в творческото русло. Сега е добре да се създават произведения и творения на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Деловата активност трябва да бъде разумна.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. В древните текстове се споменава, че ако чист по душа човек пие вино, той става по-общителен и приятен за околните, неговото здраве се подобрява. Но ако човекът отвътре е гнил, то той става раздразнителен и неприятен, здравето му не се подобрява, той ще страда и околните също.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Най-уязвима е ендокринната система, затова е добре да няма хирургическо вмешателство иакупунктура. Да се съблюдава умереност във всичко, което касае здравето. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия.

Избягвайте да се напрягате, да нервничите. Психиката при жените сега е по-напрегната. Най- доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре.

В този лунен ден подстрижката може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако днес вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете енергията на слънцето.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 22:05ч на 30 март до 23:25ч на 31 март

10 слънчев денНе се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)