Астросъветът за днес: Ден, в който трябва да се изяви любовта

Луната е в знак Водолей до 23:32ч на 7 април – при Луна в знак Водолей започват да се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно.

Емоциите стават променливи, трудно предсказуеми. Увеличава се нуждата от повече свобода и нови неща. Съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност.  Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

24 лунен ден от 04:41ч на 6 април до 05:17ч на 7 април

Активен и доста енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент.

Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Всяко дело, което предприемете, ще бъде успешно. Естествено, ако не вреди на никого. С увереност и твърдост направете първата крачка. Например започнете с ремонт: подменете всички мебели, направете удобно пренареждане. Или опитайте нов метод за организиране на работния процес. Всяка иновация ще бъде от полза. Ако нещо не ви се отдава, изпада от ръцете ви или не можете по никакъв начин да съберете мислите си, тогава Вселената ви прави намек – отложете, след време опитайте отново.

Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който трябва да се изяви любовта.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Благоприятно е за преобразуване на сексуалната енергия, но да не се злоупотребява с нея. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето ви. В 24 лунен ден сексът се превръща в универсален лек за болести, лошо настроение и всичко негативно. Правете го колкото искате и където искате.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

17 слънчев ден – Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)