Астроложка тълкува избора на президенти- зодия Близнаци

Любопитно съвпадение свързва новоизбраните президенти на България и САЩ – Румен Радев и Доналд Тръмп, както и премиера в оставка Бойко Борисов. Те са Близнаци, пише dir.bg.

Donald-Trumprumen-radevboiko_borisov2
И тримата лидери са родени под знака на зодия Близнаци, чиито представители са с вродена любознателност и чувство за хумор, понякога граничещо със сарказъм. За тях е типична активността, двойнствения характер, а и със способността бързо да губят интерес и да се носят бързо към нови интересни за тях неща.

Астроложката Оксана Хорват-Станчева обърна внимание на няколко тенденции, които може да се проявят в управлението на новоизбрания президент на България Румен Радев:

„В Близнаци има три планети – Слънце, Венера и Меркурий. Символ на Близнаците е богът Хермес, той създава объркване. Генералът е много интелигентен, бързо мисли и има адекватни реакции. Има добро чувство за хумор и може да се занимава с няколко неща успоредно, но може и бързо да загуби интерес. Може често да променя мнението си, защото е под влиянието на бог, който често извърта думите си и променя мнението си. Това може да е полезно качество в дипломацията.“

„Луната при него е в Телец. Това отговаря на една емоционална стабилност. Това е много добре. Той е земен човек и има добра връзка с реалността. Това е важно качество за един президент“, допълни астроложката в „На кафе“.


image0 (9K)