Астроложка с гореща прогноза за 2017 г.: От Европа ще ни натискат да въведем еврото, ето кой ще спечели следващите избори!

В дните след президентските избори една пазарджиклийка получи почти толкова поздравления и коментари с браво, колкото и самият новоизбран държавен глава генерал Румен Радев. Астроложката Йорданка Игнатова-Дени за пореден път обра овациите за точните си прогнози. По темата за вот 2016 те бяха няколко, като първите за момента звучаха немислимо. После придобиха логичен оттенък с последвалите събития и се сбъднаха. Буквално часове след като Бойко Борисов обяви кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и Пламен Манушев, Дени пусна астрална карта и предрече: Цачева за президент е грешка на ГЕРБ.

Последваха още няколко подобни предсказания за другите кандидати – също вече доказано точни, в анализа „Кой е бъдещият президент на България?“. Те също бяха посрещнати противоречиво, докато не ги видяхме реализирани в нощта на 13 срещу 14 ноември. Игнатова до последно е била убедена, че ще стане така, защото всичко се базира на наука и точни изчисления – като решаване на математическа задачаq, разказват от „Марица“.

Ето какво предрича за следващите избори пророчицата и да видим дали ще се изпълни.

– Г-жо Игнатова, кое ви кара да правите и политически прогнози? Вероятно се вълнувате от бъдещето на страната, както много българи?

– Политическите прогнози не са мое откритие. Астрологията като наука съществува още от древния Египет, Вавилон, Индия, Китай. Думата идва от астро – звезди, и логос – слово, или говор за звездите. Най-старият хороскоп датира от 400 г. преди Христа. Така че това е много стара наука, съчетаваща астрономия, математика, геометрия. Ако не ги владееш, не можеш да правиш хороскопи. А те са няколко вида. Звездната карта е една, но тълкуванието е различно при всеки от видовете хороскопи. Мунданната световна астрология се занимава с участта на цели народи, кризи, войни, природни бедствия, както и политиката. Рождената разглежда съдбата на отделния човек. Кармичната отговаря на въпроса какво е призванието ни на тази земя. Синастрията пък прави съпоставка между двама души – дали си подхождат като партньори, колеги, като осиновител и осиновен.
Други разновидности са бизнес астрологията и предсказателната, която има няколко метода на предсказване. Общо взето се вземат предвид рождени дати, движение на планетите, слънчева стъпка. Хорарната астрология пък отговаря на въпроси, които ни вълнуват в момента. И елективна, но не за политически избори, а за избор на подходящия момент за нещо, което искаме да направим в бъдеще.

– Как предрекохте изхода от президентските избори, при това с толкова голяма точност?

– Взех рождените дати на кандидатите и видях на кого предразположенията са най-добри за държавен висок пост. Използвах планетарни разположения, но и зодиакалните знаци, за да видя кой как действа в живота. Който е с огнен знак, взема по-бързо решения. Ако преобладава въздушният елемент, човекът е комуникативен. Самият хороскоп се дели на три части – лична (ако има повече планети в тази част, той държи повече на себе си и личната изява), социална и универсална, ако преобладават планетите в нея, човекът ще комуникира много с народа и може да се издига. Важно е и Слънцето, свързано с Аза на човека – с кои планети прави аспект и къде се намира в хороскопа. Когато е в най-високата му част, този човек в живота си ще бъде на отговорни постове. Позицията на Сатурн, планетата на кариерата, също предопределя това.
Когато има избори, гледаме и дневния хороскоп – върху рождения хороскоп се налага транзитът на планетите в момента, в деня на вота. Ако те имат добри аспекти към рождените, той ще постигне с лекота победа. Гледа се още Луната (тя представлява народа), планетата на общуването – Меркурий. Всичко това дава база за сравнение на кандидатите.

– Вие започнахте с една прогноза, впоследствие оказала се точна – че Цачева е грешка на ГЕРБ. Как се прие това?

– Реакциите бяха скептични. Тогава всички социолози и мои колеги предвиждаха съвсем други неща. Обвиниха ме дори, че не мога да разчитам правилно знаците на планетите. Имах такива обаждания по телефона, но съм свикнала.

– От кого са били тези обаждания?

– Не зная. От непознати за мен номера. Не съм се интересувала чии са. Обяснявах, че нямам пристрастия. Вие помните как преди две години казах, че Бойко Борисов ще спечели изборите. Още тогава писах, че след 2 години, ако не се кандидатира за президент, е възможно правителството му да падне. Реално тогава прогнозата бе в негова полза, така че не приемам обвинения в пристрастие. Сега казвам това, което казват и звездите. Имах даже едно гневно обаждане – как можело да защитавам генерал Радев, всички обичали Бойко Борисов, да съм направела така, че той да спечели. Но как? Аз изнасям отговора на една математическа задача.

– Тоест приели са предсказанията като агитация, така ли?

– Не, по-скоро някои ги приеха като неразбиране или пристрастие. В астрологията обаче пристрастие няма, има факти и изчисления. Ако решиш правилно уравнението, получаваш верния отговор. Не мога да променя нищо. Затова винаги пускам и астрологичната карта, за да няма оспорване от колеги, да се вижда, че не си измислям, и обяснявам по нея на каква база стъпвам.

– Специално за последните избори вие направихте няколко точни прогнози. Какво успяхте да предречете?

– Първата бе за Цецка Цачева и това че е погрешният избор на ГЕРБ. После – и за други кандидати. Не съм упоменала защо точно няма да спечелят. Посочих, че някои ще имат доста гласове – например Веселин Марешки, Красимир Каракачанов. Те обаче към момента нямаха даденост да заемат този пост. Докато за Радев имаше данни за такава промяна и заемане на отговорна длъжност. Транзитите на планетите в деня на изборите и в годишния му хороскоп той има дадености за висок пост, каквито не видях при никой от останалите.

– Най-важният въпрос е направи ли България правилен избор и какво следва оттук нататък?

– В хороскопа на ген. Радев се вижда, че той е доста отговорен, дисциплиниран, бързо взема решения, може много да бъде полезен. Държи на свободата и няма да допусне някой да му налага волята си. БСП също няма да може да му налага мнения. Той ще остане независим. Личностите от партията могат да се консултират, но той ще си отстоява позициите.

– Чакат ли ни следващи избори и какъв ще бъде изходът от тях?

– ГЕРБ ще остане с мнозинство, но ще има прегрупиране. Ще има и отлив от ГЕРБ. Може би ще има преразпределение в партиите. Избори ни чакат догодина, парламентарни. Пак в онази прогноза отпреди 2 години бях казала, че ще падне правителството и ще се стигне до нов вот. Възможно е тогава да се нареди втори след водещата политическа сила Каракачанов. Може да му попречи единствено „Атака“. Ако той се освободи от атакистите, ще привлече повече хора.

– Ще има ли тежки сътресения, кризи?

– За обикновения човек едно падане на правителство не е добър вариант. Ще има известен застой, но в крайна сметка 2017-а ще бъде не само проблематична, но и стъпало към промени, които ще бъдат наложени, за да се подобри животът на хората. Народът ще започне да се бунтува с искане за ограничаване на престъпността и олигархичните влияния, неуредиците в банковата система, МВР. Народът няма да търпи повече това. Първото полугодие на следващата година ще бъде трудно, но от второто настъпва период, в който положителните промени са неизбежни. Правителството на Борисов започна някои от тях още през 2015-а, но със забавен темп. Сега ще се наложи темпото да бъде ускорено. Ще има натиск и от ЕС за въвеждане на еврото, за увеличаване на заплатите, за реформи в съдебната система, а и хората вече няма да търпят, няма да бъдат овце.

Източник: Petel


image0 (9K)