Астролог предупреждава: Луната е в Рак, не правете нищо важно

Луната е в знак Рак до 11:35 часа, след това преминава в огнения знак Лъв. Във времето от 09:06 до 11:35 часа е достатъчно да не се предприема нищо ново и важно за вас, предрича астрологът Ивелина Пенчева. Ето какво още вещаят звездите според нея:

[ad id=“225664″]

30-и лунен ден (06:05-12:47) Не всеки лунен месец има 30-ти лунен ден. Той не продължава дълго, понякога е само часове, но се счита за пълноценен лунен ден. По възможност всичко, което правите в 30-ти лунен ден трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. Прекрасно време изпълнено с приятни сюрпризи и радост. Приемете го такъв, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което е имало през лунния месец. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота.

В 12:47 часа настъпва новолунието, когато е съвпадът на Слънцето и Луната в знак Лъв. Време за лунна диета. В продължение на 24 часа от започването на новолунието не трябва да се употребява никаква храна, а само течности. Кафето и чаят се пият без захар. Ако правите това редовно при новолуние и пълнолуние, ще постигнете много добри резултати. Сега се отслабва най-лесно и без странични ефекти. През това време организмът твърде активно извежда вредните вещества.

[ad id=“226585″]

Много са полезни билковите чайове и повече течности. Предстоящите три дни не са добри за нищо, дни на “тъмната Луна”, организмът е най-отслабен. Не предприемайте нищо, което е важно за вас. Пазете се да не станете жертви на мошеничество, на измами и кражби. Обаче това, което се планира по новолуние, ще се реализира по-нататък.

1-и лунен ден (12:47 до 07:14 часа на 24.07.) – Мечтайте! В това лунно денонощие е добре да помечтаем за бъдещето, но не за абстрактното, а за близкото през лунния месец. А за да не останат мечтите безплодни, мислените образи за бъдещето трябва да бъдат колкото може повече конкретни и подробни. Колкото можете повече реалистично и в максимална степен достоверно си представяйте бъдещето. Пред мисленият ви взор, желаните образи трябва да бъдат представени във всички нюанси и детайли. Колкото по-ярка е вашата фантазия, толкова по-добре.

Също много е важно да си представите бъдещето не като нещо, което е възможно, а като вече станало. Подобен магически прием са използвали маговете и жреците на древните култури и народите. Този метод позволява да се създаде в астрален план “енергиен отпечатък” на бъдещото събитие, създава се мислеформа на наближаващото събитие. При правилна визуализация събитието обезателно ще стане, дори да не съответства напълно на зададената форма. И така, главното в първия лунен ден е създаване на мислен скелет на бъдещият лунен месец. Създадена е енергийната матрица на предстоящите събития и се структурира пространството и времето в направление, което сте избрали.

Секс – от пълноценен секс по-добре се откажете. Организмът се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър. Затова пък можете да говорите за секса с пълни подробности.

Източник: БЛИЦ


image0 (9K)