Астрологът предупреждава: Не дърпайте Дявола за опашката на 1 септември!

Още в първия ден на септември ще се усети голямо напрежение и в личния ви живот, и в средата, в която живеете.

Постарайте се да наблюдавате внимателно събитията. Не прибързвайте с решения или с отговори. Във вторник може да ви се наложи да коригирате някои ваши действия от понеделник, за които ще имате различно мнение. Вероятно ще искате да направите нещата по друг начин, да опитате нещо ново или да използвате помощта, която някой ви предлага.

Повечето срещи и контакти може да ви натоварят с най-различни емоции, но като цяло те ще бъдат важни за вас. Ако пътувате, предстои ви разговор с жена, който може да остави след себе си някакво учудване, объркване, неясноти.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще използвате благоприятните тенденции за развитие на важни за семейството си дела. Възможни са приходи в семейния бюджет или ваши успешни финансови действия. Среща или разговор с млада жена може да окаже позитивно влияние върху настроението или плановете ви. Мнозина от тези зодии ще присъстват на събиране, за което ще се нуждаят от специална подготовка или подарък.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще ви бъде трудно да общувате с други хора, независимо на каква база за отношенията ви: лични, семейни, професионални и др. Имате шанс да постигнете много, но разчитайте единствено на собствените си умения и възможности. Не са изключени песимистични настроения или необяснима умора, липса на желание за активни действия, но като цяло това ще бъдат краткотрайни явления. Преди всичко се старайте да избягвате конфликти и размяна на обвинения, лоши думи, критика. Не дърпайте Дявола за опашката!

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ангажирайте се максимално сериозно с професионалните си и бизнес задължения. Не отлагайте нищо и не разчитайте на никого. Дори някой да ви помогне, нека да се случи по естествен начин. През този ден могат да възникнат съмнения за перспективите на дейност, с която в момента сте ангажирани. Мъжете ще имат благоприятен ден за пътуване, независимо от неговата цел.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще ви изненада с различни събития, свързани предимно с финансовите дела и интереси. Това ще бъде благоприятен ден за вземане на решения за пари, за разрешаване на спорна ситуация от финансов характер и др. В любовен план очакванията ви ще се разминат с действителните събития, но не очаквайте кризи или любовни драми. Но пък може да имате важно или специално преживяване, което категорично да определи бъдещето на вашите отношения според пътя, който сте извървели с партньора си досега.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)