Асен Масларски криел незаконен син

Асен Масларски има извънбрачен наследник от жена на име Диана Георгиева. Младежът, който се казва Тодор, не е признат от барда и носи имената на майка си, твърди „Уикенд”. Въпреки че е незаконен син на певеца, Тодор Георгиев – Тоши, е наследил таланта на родителя си и от няколко години се изявява на музикалната сцена.

Звездата на Тоши изгря преди 6 години в „Гласът на България”, където той показа огромния си талант. Изпълнителят има няколко награди от международни конкурси, а у нас стана по-популярен с песента си с гаджето си Кристиана Асенова – „Винаги с теб“.

„Един ден се събудих и си казах: ще се занимавам с музика!“ Бях в елитна гимназия с много високи оценки. Гласяха ме за банкер, адвокат, все доходоносни професии, но това, което си е отвътре, в даден момент изригва“, призна преди време Тодор Георгиев. Той свири на тромпет, пиано, китара и барабани. Преди да се залюби с колежката си Милица Божинова, Асен Масларски има връзка с красавицата Диана, която забременява от него. Тя отказва да абортира, въпреки изричните  настоявания на музиканта и ражда момчето.

„Едно същество, нахлуло за кратко в живота ми и изхвърлено от там преди близо 30 години, доказа и продължава да доказва, че единствените прийоми, които владее добре, са гнусотиите и мръснишките номера! Същество, което обяснява собствените си неудачи и гладории със съществуването на други хора. Това го показва лицето, наречено Диана. То е запленено от безумната идея, че ако не беше Милица сега до мен щеше да е тя?! Не, не, хиляди пъти не! Дори и да остана сам някой ден, отговорът ми ще бъде пак НЕ!”, изригна преди време по неин адрес Масларски, но не каза и дума за Тоши.

Младежът никога не говори за баща си, а само за майка си. Само в две свои интервюта е споменавал, че татко му се занимава с музика, но без да издава подробности за голямата тайна. Масларски никога не се е грижел или давал издръжка за Тодор.

През 2014 г. единият от синовете на поета с китара се самоуби, като се хвърли от шестия етаж на блок в столичния квартал „Борово”, където живееше заедно с брат си Борис. Дори и загубата на Георги не е накарала Масларски да потърси Тоши и най-после да го признае като свой законен син, изумени са в бранша.

Междувременно Асен се е разделил и с Милица Божинова, уточнява „Уикенд“.

 


image0 (9K)