Ариа и Диона с новия си хит „Тарикат“ разбиха класациите (видео)

Ариа и Диона са убийствено красиви. Двете много си подхождат за дует и изглеждат уникално! Това са само част от коментарите под най-новия хит на Ариа с рапърката Диона „Тарикат“.

Само за три дни песента събра близо половин милион гледания, с което надминаха по популярност дори новото парче на рапърите Pavell & Venci Venc` – „Cash”.

Феновете на Ариа са приятно изненадани от решението й да направи дует с хип-хоп звездата Диона. Те смятат, че е крайно време да се премахнат границите в двата стила музика, а проектът на двете доказва успеха на подобни промени.

Идеята на Ариа е доста амбициозна и рискова, тъй като рапът по-трудно се съчетава като звучене с фолк ритмите. Благодарение на комплексния глас и големия диапазон в гласа на Ариа рискът се оказа оправдан.

Още миналата година със старта на кариерата си откритието на „Пайнер“ даде заявка за хитов изпълнител. Първият й самостоятелен проект „Кралица“ недвусмислено показа, че се ражда звезда, която скоро няма да залезе, а следващите й парчета „Късай“ и „Бензин“ буквално я изстреляха на върха.

С новото парче „Тарикат“ Ариа затвърди позициите си не само като комплексен изпълнител, но и като артист. От визията и поведението й пред камерата прозира професионализъм и класа,споделят музикални спецове.

 


image0 (9K)