Арестуваха мъж, предизвикал безредици заради миризливите си чорапи

Миризливи чорапи предизвикаха хаос в автобус, след като пътниците на автобуса, в който е пътувал собственикът им, възроптаха срещу неприятния аромат. Мъжът е бил арестуван от полицията в Индия. До арестуването на господина се е стигнало, след като той решил да облекчи пътуването си от хималайската провинция Химачал Прадеш до Ню Делхи като събуе обувките и чорапите си.

[ad id=“263680″]
Това, обаче, въобще не се е харесало на неговите спътници. Те са настояли той или отново да се обуе, или да изхвърли миризливите си чорапи. Мъжът обаче е отказал, предизвиквайки разгорещен спор. Автобусът е трябвало да спира няколко пъти заради настъпилия хаос, преди всички пасажери да бъдат откарани до най-близкото полицейско управление в област Уна в Химачал Прадеш.
По думите на полицейския началник на управлението Санджив Ганди, господинът, чиито чорапи са предизвикали размириците, е бил задържан по обвинение в нарушаване на обществения ред и по-късно е бил пуснат под гаранция.

[ad id=“225664″]
Според полицая, задържаният заради чорапите си е отправил заплахи към другите пътници и е предизвикал суматоха и в полицейското управление. Арестуваният на свой ред е подал жалба срещу пътниците и персонала на автобуса, настоявайки, че чорапите му не миришат.

Източник: actualno.com


image0 (9K)