Арестуваха заподозрени за убийството на данъчния шеф Иво Стаменов

Мъжете са били задържани при спецакция на МВР на територията на три града – Приморско, Бургас и София. В момента всички заподозрени са в спецпрокуратурата в столицата

[ad id=“218001″]

Трима души са били задържани при полицейска операция по подозрение, че са участвали в убийството на началника на отдел „Фискален контрол“ в НАП Иво Стаменов. Това съобщи Дарикнюз.

Тримата мъже са били арестувани при спецакция на МВР на територията на три града – Приморско, Бургас и София. В момента всички заподозрени са в спецпрокуратурата в столицата.

43-годишният Иво Стаменов бе прострелян на 18 декември м.г. в центъра на София – на ул. „Дунав“ в близост до кръстовището с ул. „Московска“, докато шофираше личния си автомобил – джип БМВ Х3.

[ad id=“218548″]

Данъчният шеф е бил причакан и прострелян от упор на метри от входа на детска градина. Стаменов бе приет във Военномедицинска академия в критично състояние и бе опериран два пъти, като му бяха прелети десетки сакове с кръв и плазма. Той имаше поражения в десния бял дроб и големите кръвоносни съдове в областта.

Въпреки триседмичните усилия на медиците да го спасят, Стаменов почина на 12 януари.


image0 (9K)