Арестуват наред за наркотици в Стара Загора

Няколко души са задържани в Стара Загора за притежание на наркотици или защото са шофирали под влиянието на наркотични вещества.

21-годишният А. М. от Стара Загора е хванат да кара автомобил „Фиат Браво“ след употребата на канабис. Той е спрян на улица „Христо Ботев“ и е задържан.

На улица „Беласица“ служителите на реда са спрели „Пежо“, което било управлявано от 24-годишния Г. К., също от Стара Загора. Той е тестван с техническо средство, което е отчело употреба на наркотично вещество – метамфетамин. Арестуван е за срок до 24 часа.

От полицията съобщиха, че при претърсване на жилище, обитавано от 23-годишния В. Я. от Стара Загора, служителите на реда са открили 2,56 грама марихуана и електронна везна. Мъжът е задържан първоначално за срок до 24 часа, а с постановление на Окръжна прокуратура – Стара Загора му е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок от 72 часа.

В района на улица „Св. Княз Борис“ до № 120 полицаи от Първо районно са претърсили 31-годишния Д. С., жител на Силистра. При проверката той изхвърлил на земята пакетчета с близо 5 грама марихуана и около 2,80 грама амфетамин. По случая е образувано бързо производство. На Д. С. е наложена мярка за неотклонение „Подписка“.


image0 (9K)