Арестувани след сблъсъци между „София прайд“ и националистите

„Държавата да се намеси, тези се целят в децата ни“, казаха от шествието „Да запазим децата от разврата“

[ad id=“225664″]

До напрежение се стигна на входа на Борисовата градина между участници в „София Прайд“ и представители на „Национална съпротива“, провеждащи шествие „Да запазим децата от разврата“, съобщава Канал 3. Органите на реда са задържали двама души. Полицейското присъствие в района е засилено.

В момента продължава провеждането на гейпарада при Паметника на съветската армия, затова органите на реда са ограничили достъпа на участниците в шествието „Да запазим децата от разврата“ натам.

[ad id=“263680″]

„Държавата трябва да се намеси, става все по-зле, целта на гейпарада не сме ние, възрастните, а децата“, заявиха пред Канал 3 участници в шествието „Да запазим децата от разврата“.

„На първия гейпарад имаше 30 човека, 50 000 долара им дадоха от едно посолство, тук се скараха как да си ги разпределят. Сега заради тази пропаганда – медии, Холивуд, има стотици деца“, заявиха пред Канал 3 участници в шествието „Да запазим децата от разврата“.

Те изтъкнаха, че няма как да се стигне до сблъсък с участници в прайда: „Държавата, общината добре се грижат за гейпарада“.

[ad id=“237001″]

Участник от „Национална съпротива“ добави в предаването на Канал 3 „Офанзива с Любо Огнянов“: „Мен ме притесняват претенциите, исканията им, зад тази маска (гейпарада) те имат други искания, идеи, планове, които кроят. В Америка, на Запад, имаше определено развитие в различни стадии от 4 точки: първото за равни права, да се женят помежду си; второто – да имат право да осиновяват деца; третото е намаляване на границата за педофилията; четвъртото – да възпитават децата, това се опитаха през Истанбулската конвенция.“


image0 (9K)