Апартаменти на атрактивни цени продава НАП Стара Загора

Апартаменти на атрактивни цени продава НАП Стара Загора. Апартамент от 56 кв.м. в комплекс „Слънчев бряг“ и ателие от 58 кв.м. в Стара Загора са обявени за публична продан от НАП Стара Загора.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул.»Кенали»№ 1, или се подават на място в деловодството в сроковете посочени в обявите. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок посочен в съобщението за провеждане на продажбите.
Търговете са с тайно наддаване и ще се проведат съответно на 17 септември от 15:30 часа, за ателието в Стара Загора, и на 25 септември от 11:30 часа за апартамента в Слънчев бряг. Място на провеждането им – сградата на НАП в Стара Загора на ул.»Кенали» №1, етаж 4.
Огледи се извършват всеки присъствен ден, по местонахождение на имотите и след предварителна уговорка.
Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг и Обява_Търг.

По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефон посочен в обявите.
за информация: Мариета Добрева
тел. 042 692 304


image0 (9K)