Аня Пенчева влиза в непривично за нея предизвикателство

Аня Пенчева – секссимволът на киното и театъра, влиза в непознато амплоа, с което, според дъщеря ѝ Петя Дикова, тя ще покаже семейните ценности, възпитани в нея и брат ѝ Ангел.

[ad id=“225664″]

„Съединение“ е мотото на четвъртия сезон на „Фермата“ по bTV. Позитивното шоу се завръща през септември, за да събере българи от всички краища на света.
В основата на четвъртия сезон ще бъдат обединението на нацията, ценностите и корените на съвременните българи.

„Съединение“ между уникални участници, сред които и известни личности, и завладяващи лични истории, в които всеки може да открие себе си. Продуцентите вече издадоха, че голяма световна звезда ще прекрачи прага на „Фермата“.

Носят се упорити слухове, че едно от известните лица ще бъде секссимволът на киното и театъра Аня Пенчева, пише БЛИЦ. Аня вече има опит в това да бъде постоянно следена от камерите, тъй като преди няколко години двете с дъщеря ѝ Петя Дикова участваха в друг риалити формат, където единствената ѝ „задача“ беше просто да не влиза в интриги, този път актрисата ще може да покаже уменията си както в домакинството, така и при работата в селското стопанство.

Близки до Пенчева издадоха, че тя нямала търпение да научи нови занаяти, както и да прекара известно време с хора, които са извън нейната обичайна социална среда. Те получила пълната подкрепа на съпруга си Ивайло Караньотов, според когото подобно предизвикателство ще ѝ донесе само положителни емоции.

Особено ентусиазирана от новото предизвикателство, пред което ще се изправи майка ѝ, била дъщерята Петя Дикова. Тя се надявала, че чрез „Фермата“, майка ѝ ще се покаже в непознато за широката публика амплоа, ще разчупи някои от предразсъдъците, които я преследват от години и най-вече ще покаже семейните ценности, с които е отгледала нея и брат ѝ Ангел.


image0 (9K)