Антон Тодоров: Синът и съпругът на Нинова й пазят работа, след като БСП я детронира

„Смятам, че доколкото имаше разклащания в правителството, те бяха до голяма степен от опозицията, защото тя много огладня. Тази опозиция е вече в карантина близо 8 години с едно малко изключение по времето на Орешарски. Ако погледнете публичните политики тогава и ги сравните със сегашните, ще видите една драматична разлика“. Това заяви пред телевизия Bulgaria On Air политологът Антон Тодоров.

Според него БСП не би могла да спечели нито европейските, нито местните избори. Той допълни, че Нинова не представя БСП и прогнозира, че в близко бъдеще тя ще оваканти лидерския пост и ще бъде назначена на работа или при сина си, или при съпруга си.

Доц. Мария Пиргова коментира, че отличително за премиера Бойко Борисов през тази година е, че рязко е загубил доверието на хората. По нейните думи той работи като отиващ си политик и законите, които сега се приемат в парламента, са за закрепване на статуквото със страх.

„Това са едни антидемократични закони, срещу които цялото общество се възмущава и предполагам ще се надигне, защото това ще се съчетае с вдигането на цените. Ще бъдем свидетели на огромно недоволство“, коментира Пиргова.


image0 (9K)