Антония, която скочи пред влака: Просто не исках да живея. Нямаше за какво

„От много време исках да се самоубия. Просто не исках да живея. Нямаше за какво“,  каза 21-годишната Антония Чикова седмица, след като скочи пред товарен влак на жп гара „Владимир Павлов“ в Бургас. Локомотивът отряза двата крака на младата жена, но лекарите в Университетската болница успяха да спасят живота й.
Антония е израснала в Дома за деца, лишени от родителски грижи „Младен Антонов“ в плевенското село Тотлебен. Била е 6-годишна, когато е оставена от родителите си в дома. След като завършва гимназия в Ловеч, Антония заминава с приятели на морето и работи като сервитьорка. Младата жена работи три сезона в един и същи хотел в Слънчев бряг.

[ad id=“225664″]

Във фаталния ден Антония отивала в Бургас, тъй като нейна позната й предложила двете да наемат заедно квартира, за да си делят разходите.

„Не знаех какво се случва с мен. Беше ми много трудно. Бях много самотна. Усещах, че се случва нещо с мен. Не можех да спя, говорех си сама. Не можех да спя сама“, разказва младата жена пред Нова телевизия.

Антония признава, че никога до този момент не е била в такава депресия. На въпрос защо е скочила пред влака, младата жена казва:

„Имах нужда да бъда обичана преди да се хвърля под влака. Когато се чувстваш самотен, когато се чувстваш безпомощен. Когато си мислиш, че никой в света не може да ти помогне, а всъщност има хора, които ме обичат“.

[ad id=“255238″]

След инцидента майката на Антония е отишла в УМБАЛ-Бургас, за да види дъщеря си.

„Ние сме много бедно семейство, живеем със 130 лв. пенсия на мъжа ми. Аз ходя да чистя фурна за 6 лева на ден. Изоставих дъщеря си навремето, защото не можех да я гледам, вече имах 4 деца“, обяснява майката.

Източник: dir.bg


image0 (9K)