Антоний Гълъбов: Липсата на президент се усеща все по-ясно

Липсата на президент се усеща все по-ясно. Той се държи като опозиционен политически лидер. Това заяви политологът Антоний Гълъбов в „Здравей, България“ на Нова тв.

[ad id=“225664″]

Продължаваме да финансираме Руската федерация и разбира се все по-често ще рискуваме живота и здравето на българските офицери, сержанти и войници. Големият проблем е в това, че този сериозен въпрос не се поставя. Това ни струва много повече от разходите за модернизация. Затова си позволявам да кажа, че президентът се държи като опозиционен лидер, тъй като да бъдат отправяни обвинения към това правителство е несериозно. През 2002 или 2003 г. беше подписан поредният договор с МИГ за поддръжка на българските самолети, при положение, че беше ясно, че те са несъвместими с армиите на НАТО. Колко струва? Това е цяло поколение от български войници и офицери, които продължават да се мъчат с една грохнала съветска техника от Втората световна война Колко струва на България това да продължаваме да бъдем несъвместими с армиите на НАТО, попита той.

[ad id=“263680″]

Това е правилно нещо, но знаете ли… На едно бедно семейство, което кара „Москвич“, поправя го с големи трудности, купува си резервни части за него, продължаваме да финансира Руската федерация, му се казва: „Хубавото е да си купиш „Пежо“. Това наистина е хубаво, но струва толкова много, че …Българският народ няма да се съгласи… Трябват 5 милиарда годишно за една сериозна армия, обясни социологът Андрей Райчев.

Източник: http://www.faktor.bg


image0 (9K)