Ани Цолова заприлича на лелка, след като я освободиха от Нова, водещата вехне заради депресия

Ани Цолова се снима за женско списание и изгря на корицата му. От пръв поглед се вижда, че фотографите доста са се постарали да скрият бръчките и торбичките на бившата водеща за да изглежда добре. В действителност обаче картинката е по-различна. През последните месеци изгонената журналистка от Нова тв не прилича на себе си. Лицето й е подпухнало и множество бръчки издават, че не е в първа младост.

Цяла година Цолова е без работа и налегналата я депресия се е отразила на външния й вид. Говори се, че тя забравила какво е суета, напълняла и спряла да се поддържа с разкрасителни процедури.

Макар умело да криела разочарованието си, че я свалиха от ефир Ани съвсем скоро сподели, че няма никакви мераци вече да се занимава с телевизия.

Тя благодари на всички ония, които й бяха върли фенове за подкрепата и за признанието, че им липсва. Но към днешна дата няма никакво намерение да се занимава с публицистика и телевизия.

Ани е откровена, че в началото когато останала без работа първо се наспала. Останало й много свободно време да се занимава със сина си. А със съпруга си Васил скрепили брака си и се преоткрили отново. А днес съпружеството им изживявало истински ренесанс, предават от електронното издание retro.bg.

http://BNews.bg


image0 (9K)