Анита Мейзер е обвинена за убийството на мъжа си. Една от версиите е за „престъпление от страст“

Анита Мейзер е обвинена за смъртта на мъжа си Николай Димов. Това беше обявено по време на брифинг на прокуратурата и МВР във Варна.

Прокурор Радослав Лазаров уточни, че на 14 август в полицията е постъпил сигнал за тежко деяние, свързано с лишаване от живот на български гражданин. „В резултат на действия по горещи следи към настоящия момент има необходимите събрани доказателства и готовност за формулиране на обвинение срещу лицето Анита Желева, по известна като Анита Мейзер. Тя ще бъде привлечена към наказателна отговорност, непосредствено след приключване на брифинга“. Това заяви пред журналисти във Варна прокурор Радослав Лазаров.

Той не пожела да коментира обстоятелствата около деянието. Отказа да коментира и предположения, че Мейзер е причинила смъртта на мъжа си по време на груба сексуална игра, уточнява Varna utre.

Радослав Лазаров отбеляза, че прокуратурата във Варна ще повдигне обвинение срещу Анита Желева за „причиняване на смърт по непредпазливост на мъжа си вследствие на умишлено нанесена средна телесна повреда, причиняваща разстройство на здравето, временно опасно за живота“.

Бившата участничка в конкурса „Мисис Свят“ разказала пред разследващите, че задушила съпруга си, без да иска, по време на груба сексуална игра. Това съобщили отлично осведомени източници на БЛИЦ. Първоначално тя се уплашила и дала няколко различни версии, а впоследствие признала.


image0 (9K)