Анелия с нов ухажор?

Фолкпевицата Анелия отново се носи на гребена на любовта. Новата тръпка на певицата е отпечатана в нейната усмивка и безупречен външен вид.

Изпълнителката на „Дай ми още“ сподели в личния си профил във „Фейсбук“ огромен букет от червени рози, чиято бройка не можем да преброим. От фотоса веднага заваляха предложения, че става въпрос за изненада от таен обожател.

Дори най-близките й приятели предполагат, че Анелия има таен ухажор, защото не е споделяла с тях да има „пеперуди в стомаха“. Той обаче не бил никак таен за певицата и тя знаела неговото име. И щом споделя изненадата от него, значи има сериозни намерения и като нищо ще се впусне в нова любовта авантюра.

От доста време насам пайнерката не е оповестявала любовния си живот, а от запознати знаем, че повече от година е сама. Преди това въртеше любов с човек от политиката, а преди него с Калоян Арсенов.

Анелия безспорно е една от най-привлекателните жени в България и не страда от липса на ухажори. Тя обаче си търси истинската любов и е убедена, че рано или късно ще я намери. Дотогава се е отдала на усилена работа и усърдни тренировки във фитнес залата с персонален инструктор.

https://www.facebook.com/aneliaonline/videos/784268778680864/?t=1

 

show.blitz.bg


image0 (9K)