Анелия за разюзданата си щерка: Много е мъдра за възрастта си!

Поведението на дъщерята на фолкпевицата Анелия е подложено на ожесточена критика в социалните мрежи. 16-годишната Ивон изумява със своя външен вид, опитвайки се да изглежда по-голяма от връстниците си.

В мрежата нападат и нейната майка, че не се е справила с възпитанието на дъщеря си. По този повод певицата реши да даде коментар и да разкрие какво всъщност се случва с тийнейджърката. “Тя е тийнейджър, характерно за нея е да си сменя интересите, но не е крайна. Много ме слуша, много е мъдра за възрастта си и разсъждава като голям човек. Може би, защото в живота й са се случвали много неща и може би, защото аз много общувам от малка с нея. Времето, което съм прекарвала с Ивон, е било качествено и винаги съм имала какво да й кажа. Разговорите ни никога не са били случайни. Някой път й писва да ме слуша, но знам, че когато поеме по своя път, винаги ще помни, че не е важно кои са родителите ти, а да имаш цел и какво самият ти ще направиш със своя живот”, казва певицата.

Противно на нападките, Анелия е щастлива, че е успяла да намери баланса между кариерата и ролята на майка и е горда със своята дъщеря Ивон, която вече е на 16 години и разговорите с момичетата на нейната възраст трябва да бъдат много внимателни, тъй като се мислят вече за големи и често правят непоправими грешки.

show.blitz.bg


image0 (9K)