Андрей към Иван за пъпната връв на новородения му син: Защо не извика Бойко Борисов да пререже лентата?

От интервюто на Иван и Андрей пред Кристина Патрашкова в предаването на бТВ „Папараци“:

Израснахте пред очите на зрителите. Делите ли живота си на някакви етапи?
Иван: Илюзия е, че сме чак толкова често на екран. Слави Трифонов например е много често на екран. А етапа, в който се намирам в момента, лично аз си се харесвам най-много, колкото и нескромно да звучи.
Андрей: Аз също се харесвам най-много, но сравнено с предишните години. По принцип не се харесвам (смях).

Защо се захванахте с организирането на българо-македонско турне?
Иван: Решихме да направим крачка и извън тв бизнеса. Освен това са готови и първите два епизода на нашия сериал.
Андрей: Всеки българин е свързан по някакъв начин с Македония. Езиците ни са сходни. Изпълнители като Криско, Гери-Никол и Ъпсурт са звезди в Македония, а някои македонски певци са доста известни тук. Така че, логично беше да започнем с Македония.

Какво подготвяте за следващия сезон на „Фермата”?
Иван: Той ще бъде посветен на всички българи по целия свят, защото в България живеят 7 милиона души, но в чужбина има още 6-7 милиона наши сънародници. Ще има и известни участници, но това няма да е акцент.

Ангажирахте се и с кампанията за насърчаване на раждаемостта „Направи го за България”. Андрей, ти от няколко години признаваш, че си готов да станеш баща. Намери ли половинката за тази цел?
Андрей: Работи се по въпроса, но не може всичко да се планира.

Късното бащинство не е проблем. Ицко Финци е доказателство за това.
Андрей: Е, няма да стигам дотам (смях). Аз съм на 37, няма да чакам до 83 години. Да му е живо и здраво детето на Ицко Финци!

Ирина Тенчева призна, че ти лично си прерязал пъпната връв на Самуил при раждането.
Иван: Ех, как не си нося телефона, да ти покажа клипчето. Почувствах се фантастично. Говорих си през цялото време с екипа, опитвах се да разсмивам жена ми, която умираше от болка и ме буташе, за да млъкна. По едно време ми дадоха ножицата.

[ad id=“222974″]
Андрей: Защо не извика Бойко Борисов да пререже лентата?
Иван: Защото може да се обърка и да асфалтира (смях). Запазихме пъпната връв, половината я оставихме в музея на „Барселона”, сред купите на Стоичков, а другата част я пазя за „Реал Мадрид”, защото предпочитам този отбор. Но и в „Барселона” да стане футболист, пак е окей (смях).


image0 (9K)